Start her

Lær gode prosesser for nye levemåter

Her får du støtte, hjelp og en klar retning på hvordan du kan gjøre det i ditt liv. Hvem som helst kan forbedre seg! Alle kan skape seg et bedre liv! Alt kan bli bedre for hver dag. Vi blir alltid bedre av trening, og om vi trener på å leve godt vil vi lykkes.

Bli en hel, fri og skapende person

Gå fra der du er til en hel, fri og skapende person. Forsterk selve gleden i livet ditt. Få et ekstraordinært liv der du selv har regi og styring på tross av krevende og belastende omstendigheter.

10 videoleksjoner og lydfiler i nettkurs hjelper deg å både arbeide med underbevisstheten og gir deg mental trening. 

Dette vil du lære:

 • Hvorfor det er så viktig å lære seg å beskytte seg riktig, og trene på hvordan du praktiserer denne spesifikke mentale grense-teknikken
 • Hvorfor det er viktig å støtte deg selv og hvordan gjøre dette
 • Transformasjon av det som er belastende og tungt til ressurser, styrke, klarhet og visdom
 • Hvordan leve styrt av tillit og ikke av frykt
 • Slik lever du best livet i balanse og hvordan du kan regulere deg
 • Bli en dyktig person på å observere potensielle feller som gjør at du ikke havner tilbake i gamle destruktive mønster
 • Hvorfor det er viktighet å beskytte seg riktig og hvordan gjøre dette
 • Viktigheten av behov og hvordan finne ut av dette, og velge å gjøre det du trenger for å ha det godt
 • Viktigheten av å ha læring, utvikling og vekst som en del av livsstilen
 • Slik får du stimuli. Du lærer å kjenne på hva du trenger og det vil gi deg klarhet over dine unike behov
 • Effekten av å skape deg gode dager og ha en givende livsintensjon
 • Taktikk og strategi der du styrer tankene og handlingene fokusert mot de du vil fylle ditt livsrom med

Bli en mester i eget liv og ta ut ditt høyeste potensiale

Kurset koster kr 1 990

Meld deg på her

Hvorfor kan jeg hjelpe deg? 

Jeg, Linda Nordskog, ønsker å hjelpe slike som deg til å oppleve og erfare dine indre styrker, potensial og muligheter.  Jeg ønsker å formidle og lære bort de utrolige metodene og verktøyene som finnes for å kunne styre tankene og handlingene dine mot det du ønsker i livet ved å være tilkoblet bevisst. Vi er designet til å lykkes med eget liv, og her får du fleksible og effektive verktøy som hjelper deg til frihet til å være deg selv og gjøre det du brenner for.

 

Referanser

Alle referanser er uten navn på grunn av taushetsplikt

"I en tapsrelatert personlig krise i mitt liv, oppsøkte jeg Linda Nordskog, etter å ha søkt litt på nettet, fordi jeg følte at psykologen ikke gav meg det jeg trengte for å komme videre. Dette er blant mine livs beste valg! Om du opplever en personlig krise, føler at du «stanger hodet i veggen», er litt tom for energi eller bare trenger en coach og sparringspartner for å sikre driv og fremgang i egen karriere og eget liv, er og blir Linda Nordskog min aller beste anbefaling. Selv har jeg tenkt å opprettholde kontakten med henne til jeg dør. Vi trenger alle litt støtte i livet fra tid til annen. Noen ganger kan det være fint å få dette fra noen med en profesjonell tilnærming og fagkunnskapen i bunnen. Nå tenker jeg, at dette også kan ha en forebyggende effekt, samt bidra til å sikre videre motivasjon og driv - og den effekten ønsker jeg å ta med meg videre i livet. Hyppigheten og innholdet, bestemmer jeg jo selv og det gjør du også. Lykke til med ditt liv og din utvikling!" Gift, 2-barns far, 50 i resultatorientert jobb.

"Det var veldig fint å komme til Linda Nordskog da livet buttet som verst. Det var utrolig deilig å kjenne at det var et annet menneske som lyttet og forsto. Innestengte følelser og kroppsspenninger løsnet og jeg forlot terapirommet litt lettere til sinns for hver gang. Hun hjalp meg blant annet til å bli bevisst mine egne ønsker og behov og hvordan jeg kunne ta vare på meg selv i vanskelige situasjoner. Jeg vil også anbefale boken hun har skrevet: ”Slik vokser du – bli deg selv”. Den var fin å ta frem innimellom når jeg trengte styrke. Hvordan snu selvmedlidenhet fra noe smertefullt til selvtrøst og selvomsorg er en av øvelsene jeg brukte fra boken. Jeg kan absolutt anbefale Linda Nordskog og det hun står for."  Pensjonist

 

Slik vokser du -Mester i eget liv - programmet

Du får tekst i leksjoner, videoleksjoner og lydfiler som hjelper deg å øke bevisstheten, forståelsen og trene inn nye mentale og emosjonelle styrker.  Du får også med e-boken “Slik vokser du - Bli deg selv”

Kr 1 990. Meld deg på her
Powered by Kajabi