Hvordan sette tanker og ideer ut i livet? Jeg hjelper deg å gjennomføre meningen med ditt liv. Profesjonell hjelp. Enkelt og tilgjengelig. Fleksibelt og fortrolig.

Eskaler, forsterk og optimaliser dine muligheter

Eskaler dine muligheter

"Du kan reprogrammere ditt underbevisste sinn. Du kan gå opp i høyere og høyere bevissthet. Bevissthet og oppmerksomhet i høyeste potens med flytende intensjon med biologisk kraft vil skape din skjebne." 

Lov 1 om å skape din skjebne av Linda Mentora Nordskog 

 

Lær og utvikle deg resten av livet og tilfredsstill ditt grunnleggende behov som vil gi deg mening, innsikt, engasjement som du kan gi til andre. 

"Wisdom comes to those who are willing to expand their sense of themselves bejond the sphere of conscious control to include another centre of cognition to which consciousness has no access, and over which there seems to be little intentional jurisdiction. As Emerson puts it:" A man finds out that there is somewhat in him that knows more than he does. Then he comes presently to the curious question, Who`s who? Which of these two is really me? The one that knows more or the one that knows less: the little fellow or the big fellow?"     Guy Claxton,  Hare Brain, Tortoise Mind

Jeg vet at vi er hele med komplekse systemer som er mye mer utrolige enn de mest positive og optimistiske har klart å forestille seg. Vi har blitt ført bak lyset og ned i et mørke der vi har mistet håpet og troen på oss selv, og dummet i takt med de fullstendig uinteressante og ikke engasjerende aktivitetene som har blitt presset og stresset med trusler, straff og lovnader om hva vi ikke vil klare og få til… Jeg skal ikke bruke tid på hvorfor og hvordan her, men du kan tygge på historien og undre deg over hvordan det hadde vært å styre, kontrollere og ha makt som elite over en befolkning som visste og kunne bruke sitt utrolige potensial.

Nå er vi i en revolusjonerende tid på mange måter, og verdens befolkning er moden for å leve ut dette potensialet. Det vil være en motstand i de som nå har makt og kontroll, men det er en tid for kollaps av det som ikke lenger er nyttig, virkningsfullt eller godt. Alt kamn ha vært bra en gang i tidens utvikling og prosess, og så kommer det nye evolusjonære bølger av rene intensjoner for å leve sterkere livstider med mer mening og glede. Vi har vært forført av avhengighetsskapende duppedingser, kunstig og nedbrytende mat, stilmuli som tobakk og snus, alkohol og dop, samt quickfix medisin med numming, forverring og faktisk en skapt diagnose som følge av middelet.  De som får det motsatte av hva de trengte, vil få et sterkt motbehov for å leve slik de virkelig ønsker og har behov for. Dette skjer individuelt og kollektivt, slik at vår prosess som menneskehet kommer inn i sykluser med revolusjon, nytenkning og et enormt engasjement for å leve ut potensialet som du er i kontakt med fra starten av.

Jeg har et genuint ønske om at du skal godkjenne deg selv som et ekstraordinært og unikt liv.

Min strategi og taktikk er å få deg til å anmode deg om å la deg forføre av det jeg skriver. En kritisk holdning mens du leser kan begrense hva du får ut av det der og da, for alt som endrer oss skjer i øyeblikket i en fullkontakt. Om du holder deg tilbake, så vil du ikke oppnå den ekstasen det er å forstå at det sterkeste i deg ikke er muskler og skjelett, men den usynlige bevisstheten som er fysikk som ikke er atskilt fra noe. Alt henger sammen. Du er et unikt mesterverk. Det er interessant at vi kan overvinne naturens gang ved å skade oss selv ved nedsettende, kritisk, begrensende, stoppende og saboterende handlinger gjennom tankeverktøyet. Heldigvis er det forståelig at det kan skje ved at vi bruker en ressurs som tankeverktøyet feil.

Du er et mesterverk. Bli det du er her og nå. Det er ikke noe feil på deg. Du er akkurat som du skal være. Fremover kan du mer og mer virkelig leve deg selv ut ifra dine indre motivasjoner og drivkrefter.

Hvem er du? Din biografi er hva vi forteller om oss selv, slik som navn, adresse, sivilstatus, yrke, utdanning, karriere og status. Viktigere er det å vite, kjenne og erkjenne at du er den essensen av en bevissthet som er en levende intelligens med en kropp med verktøy, apparat og system som kan gjøre, skape og lære det bevisstheten velger. Mange er veldig oppmerksomme på dette.

Fysikk, kjemi og biologi utgjør hva vi setter ord på i verden, universet og kosmos.

Du består av fysikk, kjemi og biologi. Det er viktig i dette coaching kurset at du er klar over at det sterkeste i deg er fysikk der du kan sette intensjon, og om den får være tydelig, klar og fortsette å gløde over tid, vil du kunne gjøre det du trodde var umulig. Foreldre har løfte flere tonn for å redde sine barn. Døde mennesker har våknet opp igjen av dødsskrik med intensjonen om at de skal leve. Det er mer enn nok beviser på at fysikken er utrolig, og ved at du tar i bruk de kreftene du har i deg gjennom å være en bevissthet av fysikk, vil du lykkes med din «mission & passion».

Kjemien er det flytende, og det er absolutt livsviktig at det er den rette balansen i blodet. Jeg vil be deg innstendig om å drikke nok vann slik at kroppen kan fråtse i denne vidunder eliksiren som kan skape det kroppen som biologi og natur trenger. Samtidig er det best å unngå drikker som skaper ubalanse, som energidrikker, brus, øl, saft og juicer av konsentrat og sukker. Kaffe kan du være fri nok til å velge å drikke av og til, men dersom du ikke fungerer uten den så har avhengigheten tatt makten i livet fra deg.

I kjemien er det hormoner og det kan være en hormonbalanse eller en hormonubalanse. Ved å spise en sjokolade skjer det midlertidig en flom av hormoner som kan berolige og roe ned, eller som via insulinnivået som går til himmels, vil du kunne orke det du av dine mønstertanker tenker du må, bør og skal, som å hente barm, kjøre dem på aktiviteter eller annet. En sjokolade kan altså ha en funksjon og virke til noe helt midlertidig, slik vi blir varme av å tisse i buksen, for så å bli kalde, stinkende og syke.  Insulinnivå som øker til helvete fører til diabetes, fedme, matavhengighet, irritasjon, psykisk ubalanse eller andre symptomer, reaksjoner, atferd og kombinasjoner av disse eksemplene. Jeg håper du tar alvoret av dette, og unngår sukker og mel i den grad det skader deg.

Jeg ønsker at du får kunnskap du kan bruke til å leve ut ditt hvordan være hel og levende. Les her og tenk over at følelsene er hormoner, og at du kan styre hva du tar inn som næring og du kan styre hvordan du som bevisst intelligens / geni kan oppfatte følelsene og hva du videre kan være i og gjøre om du trenger det. Dersom du føler deg alene og ensom, er det nemlig nødvendig å ta initiativ og gå til handling. Da trenger du helsefremmende relasjoner, og det begynner med at du fremmer din egen helse både fysisk og biologisk, kjemisk og via hva du fyller din mind med om deg selv. Det skal være støtte, aksept og kjærlighet til det livet vi er. Med takknemlighet til kroppen kan vi ta godt vare på den, og ved å gå på den ekte og unike livsveien som du spinner og skaper, vil du alltid stå støtt i deg selv. Lykke og glede er aldri utenfor deg. Den bygger du opp selv gjennom alt det du er med den kompleksiteten du er.

I biologien og kroppen din er det mange viktige egenskaper og systemer som du kan utnytte til din fordel i ulike situasjoner. Om du kjenner, føler og forstår at du trenger å roe ned, så er det fint å øve på dette og finne ut av deg selv og dette med å slappe dypt av uten å tenke med tankeverktøyet. Vi kan se hjernecellene i et mikroskop, og disse kan ikke samle seg slik at du kan se hele bildet og være helhetlig intelligent. Dersom det er kortisol og adrenalin i blodet vil ikke hjernecellene samle seg. Vi er natur, og denne er fenomenologisk og eksistensialistisk. Det er som det er. Dersom kroppen skaper frykt skjer det via en bevisstløs ånd i deg, og fordi du er ytrestyrt og egostyrt, samt har gitt bort makten til ditt liv til de andres tanker, synsing og dømming av deg. Så det er viktig å trene seg opp til å være rolig og balansert i indre sone uansett, og særlig om det er en reell situasjon som er kritisk. Da vil du ta de beste valgene, og du kan være trygg på at dersom det trengs superkrefter så vil kroppen utskille adrenalin nok til at du klarer det du trenger for din trygghet og for å holde deg levende.

Colon Body Mind er et konsept jeg har utviklet over flere år, og som er like enkel som den er genial. Colon body Mind kan du flette sammen med fysikk, kjemi og biologi. Det er et annet aspekt, og det er mer konkret og følge med på deg selv ved å kartlegge og sørge for at det er utvikling og vekst. Det handler om at alt henger sammen med alt, og for å lykkes er det viktig å være nøye og oppmerksom og kvalitetsbevisst på at du jobber balansert med deg selv i alle disse tre:

Colon: Du plikter deg selv og din kropp, psyke, mentalitet, energinivå, immunforsvar og dine drømmer å sørge for en optimal fordøyelse, tarmhelse og et rent og næringsrikt kosthold.

Mine kollegaer i Colon Body Mind As vil kunne gi deg mye inspirasjon, veiledning og hjelp til å spise rent og næringsrikt. Jeg brenner for at vi skal nyte maten, og lage deilig og lekker mat av de beste råvarene slik at maten blir super.

 

 

Close

Fyll ut navn og e-post så mottar du videoen og nyttige tips i din innboks.