Hvordan sette tanker og ideer ut i livet? Jeg hjelper deg å gjennomføre meningen med ditt liv. Profesjonell hjelp. Enkelt og tilgjengelig. Fleksibelt og fortrolig.

Feire endring og vekst

livstilsendringer Jan 21, 2019
 

Det er på tide å se på endring, vekst og utvikling i det lyset det faktisk er. Et fantastisk og enestående gjennombrudd i livet ditt der transformasjon og energi kan strømme gjennom deg.

Få deg til å føle det havet du er i deg selv. Der du mer og mer styrer disse bekker av redskap som vi kan benytte i oss selv. 

Vi kan lære nye egenskaper, og vi kan justere tankemønster og bli kjent med nye sider av oss selv. Sammen med andre kan vi forstå mer av oss selv, siden vi blir til i møtet med hverandre. 

Hva med å slippe frykten, og slutte å la seg styre av hva andre måtte mene eller tenke om deg. De andre går også og bekymrer seg over hva du tenker om dem, og du vet jo hva du bedriver i hodet.

Det er mulig å slippe å la seg styre av frykt, og heller støtte og styrke seg selv i kropp og sinn. Trening gjør mester, og du kan lære deg mange teknikker sammen med meg. 

Uansett om du sliter med sosial angst, isolerer deg og er fanget av tankekjør, eller er idrettsutøver, sjef eller egentlig ikke helt vet hvem du er lenger, så kan du utvikle deg videre uten noen grense. 

Kom i gang med dine livsstilsendringer. Klikk her

Det er på tide at du finner ut av deg selv, så du får kjenne alt som er SELV - det unike livet som er det fantastiske mennesket som du er.

Du er som ett hav av kropp og sinn med energi som helt reelt strømmer gjennom deg.

Det er merkelig at vi som flokk kan klare å overse det, men ved hjelp av over-tenking, hjernestress og numming av oppmerksomhet på alt vi er blir vi halvdøde hodemennesker. 

Det er en gave til alle rundt deg om du tillater deg å strekke deg mot sol og varme, næringsrik jord og la deg blomstre, skinne og stråle. 

Tillat deg å være hel ved å kjenne deg fantastisk i kroppen din - uansett - og kjenne på takknemmelighet og glede for det som er godt.

Det er en styrke å kunne være både sårbar, hudløs og sensitiv, samtidig som du kan bearbeide og jobbe med dette og finne styrke, mening eller gi slipp og gå videre. 

I egenterapiboken: "Slik vokser du - Bli deg selv" kan du jobbe med deg selv på egen hånd, og her er både teori, eksempler og øvelser til egenarbeid.

I onlinekurset Mester i eget liv er det en videre utvikling av dette. 

Her er noen tips med hva du konkret kan gjøre for å riste litt i nervesystem og kickstarte noen prosesser: 

* Kan du jobbe med å øke oppmerksomheten din visuelt? Hva vil du se på, og hva legger du merke til. Kan du se klarere? Observer mer av hvordan du gjør det. 

* Du kan gjøre det samme med lyd og det kinestetiske (din kroppsfornemmelse). 

* Kan du jobbe med å forsterke en mental beskyttelse? 

* Hva med å skrive prosessrapporter i eget liv? 

* Er det ting fra fortiden du ikke vil ha med deg videre? Det kan være tankemønster, tolkninger, handlingsmønster, uvaner, frykt, offeratferd, unnskyldninger, forklaringer som holder deg tilbake og selvkritikk og sabotasje. 

Skriv ned, reflekter over dette og se for deg at du lar dette forsvinne i et sluk eller i en elv. Kjenn på at du gir slipp ved å puste ut, riste det av deg og børst det av kroppen.

Samt la de automatiske tankene forvandle seg til nye friske ressurser og kvaliteter. Bruk fantasi og kreativitet. Og brenn gjerne arkene opp. 

Lykke til.  Du klarer det om du vil, og vi kan også hjelpe deg i vårt team på helehetsklinikken eller via online kurs og verktøy. 

Alt godt til deg og livet ditt. 

Beste hilsen Linda Nordskog 

www.bergenhelhetsklinikk.no

 

 

Close

Fyll ut navn og e-post så mottar du videoen og nyttige tips i din innboks.