Flere digitale støtte og utviklingsprogram NÅ kr. 890,- ! Parterapi program med oppfølging. Mester i eget liv program med oppfølging.

Go with the flow with the Good Form

Mot naturen eller med naturen i din innerste essens

Det handler om at du her og nå kan ta bestemmelsen om å leve livet i høyeste bevissthet, oppmerksomhet og etter din høyeste og gode intensjon, og danne din beste skjebne.

Er det ikke nok fake og mot-natur nå?

 Vi har lenge nummet, dummet og skammet oss av nedbrytningen fra samfunn og sosialisering. 

Vi ble elsket som hjelpeløse babyer, slik NAV elsker hjelpeløse som ikke er i stand til annet enn å motta sin borgerlønn. 

Så  må vi sluke de psykologiske biffbiter med gift av stress og frykt, og av betennelse av alt vi må, bør og skal for å kunne være godkjent som samfunnsbrikker som lar oss kontrollere. 

Du ser at babyen har all viten. 

Det første året er babyen i et modus der den lever seg selv innvendig med øynene noe åpne..

Du ser at småbarna kan livskunsten med lek, frihet og utvikling. 

Videre er barn opp til rundt seks år også i en veldig høy bevissthet, der de er svært sensitive og interne.

Så mister vi fotfestet og hendene mister sine krefter mer og mer. Avmakt, hjelpeløshet og de dyktige voksne som alltid har prestert bedre enn de unge. De som klarer seg utvikler nevrotiske trekk, perfeksjonisme eller de rømmer inn i bedøvelsene som selges inn til de åpne sinn som helst vil forsvinne fra virkeligheten. 

Hvor er meningen når du dømmes og du aldri kan hvile i å få være menneske? 

Du trenger å hvile nå og du trenger å bade i egen væren. 

Livet for de fleste innebærer å bedrive tenkning på fortiden som er skudd som utløser kjemikalier, det vil si følelser og de går i sirkel i en uvirkelighet der de trenger hjelp til å komme seg på plass i seg selv her og nå. 

Bli med på mine programmer, enten det er 3. mnd., 6. mnd. eller 1 år. 

Hva skjer om du ikke stopper opp og hopper av samfunnets stup? 

Etter dette tar det ytre styringen av å leve livet vi er fra oss, og vi mister kontroll, makt og frihet til alt det som er utenfor oss. Vår spirit mister vi såpass kontakt med, at de fleste lever livet i repetisjon, gjennom rutiner, gjentagelser og repetisjon.

Mange kommer seg til sitt sanne selv igjen før de opplever en eksistensiell krise, men heldigvis kan du begynne oppdagelsen av ditt interne liv her og nå. Alt du trenger er å ta beslutningen og bestemme deg, slik at du kan fortsette med å akseptere og godta det som er her og nå, for så å være helt og levende menneske som spinner av godhet og ubetinget kjærlighet.

Lær om ditt eget operasjonsverktøy på en måte du aldri har lært

Kanskje er du blant alle de som styrer livet med ditt tankeverktøy, og da er du sannsynligvis veldig var på kroppslige «vondter» og symptomer, noe som er naturlig når en basert på fortidens uferdige tap krisemaksimerer for hva som kan skje i fremtiden. Da vil kroppens kjemi skape kortisol og adrenalin, fysisk går en i aktivering og beredskap og hjernen bølger og kroppen puster inn og ut, inn og ut denne «fight, flight, freeze» for noe som kun var en tanke!

Slik skapes sykdommer, gjennom å fyre seg opp basert på en tanke som ikke engang er sann, og om det så er noe dårlig, så er det eneste en kan gjøre for helse og livskvalitet, aksept av det som er, for da er en fri til å ta et steg i sin frihet mot det en virkelig ønsker, som er glede, til tross for det ene eller den andre.

Vi lever i en veldig syk verden nå, der alt skal medisineres og injiseres, og våre naturlige ressurser, krefter og ubegrensede potensial blir slått hardt ned på innenfor helse og livskvalitet. Det er et kollektivt kvantesprang i prosess, som vil føre til et paradigmeskifte der også medisinsk forskning kan tenke helhetlig. Det er et vippepunkt som er nådd der det er så mange som har viten, visdom og kompetanse om hva som er mulig og hvordan vi mennesker virker psykosomatisk som de vibrerende vesener vi er, at det gamle vil kollapse og vi vil se tilbake og undre oss over hvordan noen kunne tro på disse heksedoktorene som satt og trodde, manipulerte og forklarte i sin primitive og begrensede  årsak – virkning tankegang.

Så mange mennesker er ensomme siden de ikke engang lever i kontakt med seg selv, og da kan de ikke være i full kontakt med andre heller. De har låst seg selv ute fra sitt eget hus der de har sin flammende ånd av sann essens. Utenfor er det veldig utrygt, meningsløst og rart. De nummer seg bort fra sin misnøye, frustrasjon og «sorry», der de stresser rundt som offer som alltid er i en tilstand av å mangle noe, enten det er tid, fri, helse eller penger, og de skylder alltid på noe eller noen for dette. Forskning har vist at mange bedriver slikt liv 75% av tiden, og da er det ikke mye godt liv igjen.  Ansvarsfraskrivelse, unnskyldninger og bortforklaringer er motstand og sabotasje av det livet du vil leve, der du selv skaper bedre tanker, følelser og dager.

Vil du være med hjem til deg selv, slik at du kommer deg på innsiden av deg selv, så kan du bli med på mine prosjekter. Jeg utvikler alltid læringen min, og det som var at tap skulle bli vekst, har blitt til at smertelag fra mennesker skal bli til visdom nå og fremover, for deg og dine.

Mitt dharma er godhet, og jeg oppfordrer deg til å se det gode i alle mennesker, også de vrange, de dumme, de onde og de gale, for alle har sin spesielle livshistorie i seg og det har du også. Sammen er det noe dere skaper sammen, og dere er begge ansvarlige, og nå kan du ta fokuset på det gode samtidig som du tar ansvar for ditt eget liv. 

Hva er din sanne natur, livsoppdrag og behov som du vil realisere? Det er så mange som tenker på dette, og jeg kan hjelpe deg å få det til å bli virkelighet. Jo mer energi du legger i ditt liv, jo mer vil jeg også jobbe for at det som er i deg som er noe større inni deg som du skal stokke, sette sammen, oversette og skape med din sanne essens.

Det innebærer at du løfter bevisstheten din opp i toppen av pyramiden der du lever livet som deg selv, og absolutt ikke slik de fleste bare responderer til det som skjer rundt seg. Det er døde liv, og du skal leve levende og helt ut det sanne, fullstendige og skapende som utvikler seg i deg og sammen med andre og annet.

Hver dag våkner du opp fra noen timer i møte med den kollektive bevisstheten og den fullstendige bevisstheten du består av – alt som er livet i deg og rundt deg. Du er som en magnet, der hjernen er pluss og rompen er minus. Dersom du har så lave vibrasjoner og frekvens i topplokket at du er nedfor, sur eller i laverestående følelser som trekker ned livskvalitet og helse, så er du ingen magnet for det du ønsker og trenger.

Oppdater versjonen av livet ditt hver morgen, for da du la deg døde du fra gårsdagen, og det er best å gjøre det skikkelig, slik at det ikke er noe uferdig fra en annen dimensjon som nå er en illusjon og en historie. Skap gode historier som gir energi av de gode tingene.

Som hjelper vet jeg hva folk vil ha og hva de trenger. De vil bort fra sin smertefulle tilstand, og når jeg kan hjelpe dem, så er det full motstand og kamp mot min hjelp:

Ja, men…. Ja, men … Ja….men, bla, bla, bla, bla, bable,…. Unnskyldninger og forklaringer. … Argumentasjon for hvor fælt alt var. Jada, nettopp, og det støtter jeg for når du aksepterer hva som er, så kan endring skje. Disse motstanderne av å få det godt, har ikke akseptert og godtatt sine traumer, kriser, tap og sår, men repeterer halvhjertet historiene mens de retraumatiserer seg selv og lever bort livet sitt på noe de faktisk hadde mer enn nok emd å leve en eneste gang!

Du er en spirit – og soul -source – vertox, eller din essens av fysikk, kjemi og biologi som del av et enhetlig univers kan ikke følge ditt tankeverktøy til fortiden eller fremtiden, og er klar og ventende på å utføre det du ønsker, vil og har behov for her og nå.

Gjør det, skap det og lev det gode som alltid er det som gjør deg best.

Jeg er klar til å hjelpe, guide og i deg support på ditt eget operasjonsapparat, og jeg vil bruke all min kraft / power til å hjelpe deg.

Vær god mot deg selv, og vær god mot de rundt deg.

All min godhet,

 

Linda Nordskog

www.mentora.no 

Close

Fyll ut navn og e-post så mottar du videoen og nyttige tips i din innboks.