Utviklingsprogrammene: Slik vokser du.  Mester i eget liv.  Ja til Bedre Samliv. Fri fra Avhengighet.Lederutvikling. Colon Body Mind Helseoptimering.   

Målrettede, digitale utviklingsprogram. Hjelper deg til å finne tilliten og kraften i deg selv. Hjelper par gjennom kriser til gode hverdager der de har lært å leve sammen. Par og familie styrker kommunikasjon og samhold gjennom en arbeidsmodell og et prosessarbeid som jobbes med i en viss struktur der paret samarbeider og bygger grunnen for familielykke. 

Placeholder Image

Slik vokser du - Mester i eget liv

Du kan mestre makt, kontroll og frihet for å leve som du ønsker, være deg selv og gjøre det du virkelig ønsker. Tillate deg å være autentisk, fri og entusiastisk til det som engasjerer deg i livet.

Les mer
Placeholder Image

Do It!

Få hjelp via dyp visdom og høy kompetanse  til å gjennomføre din mening med livet. Du vet hva du vil, hvordan du vil leve og fylle livet ditt og du har tatt beslutningen om å gjøre dette nå.

Les mer
Placeholder Image

E-bok

Forbered deg med denne boken til timer, kurs og grupper med Helhetskonseptet for større utbytte, læring, selvinnsikt og oversikt Kommunikasjonstrening og kommunikasjonsregler m.m

Les mer
Placeholder Image

Lederutvikling

Lederutvikling. Den helhetlige tanke med taktikk og strategi for ressursorientert prosessledelse og teamwork.

Produktet består av nettstøtte, 2 individuelle timer og 2 x 2,5 timer i kursgruppe. Ukentlig live sending med Q & A i 90 dager.  Bedriftsutviklende ledelse og teamwork. 

Les mer
Placeholder Image

Selvhypnose

* Oppnå dine mål

*Ro ned

*Selvtillit *Sinnemestring 

*Stressmestring

Her er kurset for deg som ønsker kontroll, makt og frihet i eget liv. Det blir lagt til flere leksjoner med ulike tema. Du får leksjoner innenfor temperamentet, styring av sinnereaksjoner og regulering av følelser. Dette er et abonnement. Du får kursmateriale umiddelbart, og dette utvikler seg sammen med deg. Du kan be om og stille spørsmål, og vi strekker oss langt for å tilfredsstille behovene. Du har tilgang til en gruppe der du kan stille spørsmål og følge sendingene vi har ukentlig. 

Les mer
Placeholder Image

Ja til Bedre Samliv!

Redd parforholdet og familielivet. Læren om å leve sammen.

Utfordrende og tung familiehverdag?

Dårlig kommunikasjon?

Lite samhold?

Stress, frustrasjon og krangling?

Lev et bedre liv i familien!

Det er en åpenbar sammenheng mellom relasjonskompetanse og helse.  

Formel: Family first + Be Kind to your Family = Happy Family

Muligheten er her nå, og du kan gripe den og familien vil takke deg. 

Les mer
Placeholder Image

Fri fra avhengighet

Vi hjelper deg til å bli fri fra avhengighet slik at du kan leve ditt liv.

Avhengighet er noe alle sliter med, og det vanligste er at vi er hektet på bekymringstanker, tankefeller og alt som tar fra oss tilstedeværelse og væren. 

En avhengighet som er destruktiv kan blokkere deg fullstendig fra hva du vil,  hvem du er og det er svært viktig å bli fri fra skadelige avhengighetsprogrammering. 

Les mer
Placeholder Image

Terapiskolen

Del 1: Lær verktøyene. 

Del 2:  Dette er nyttig for å hjelpe andre.

Del 3: Kun her: Relasjonskompetanse og Livsstilsmedisin. Sammenhengen. Den helhetlige tanken. 

Les mer
Powered by Kajabi