Klarhet

Hva trenger du i livet ditt? Jeg leverer digitale produkter, tjenester og løsninger blant annet innen selvstøtte, beskyttelse, kontakt, kommunikasjon, relasjon, kontroll, makt, frihet, strategi, taktikk, visdom, viten og væren. Hvordan sette tanker og ideer ut i livet? Jeg hjelper deg å gjennomføre meningen med ditt liv. De fleste mennesker trenger hjelp til å gjennomføre. Gjennomføring - det er det de fleste trenger hjelp til. Mange går med tanker om å gjøre ting som vil gi bedre helse og øke livskvaliteten, men de får ikke gjennomført det.

Placeholder Image

Live It

Du kan mestre makt, kontroll og frihet for å leve som du ønsker, være deg selv og gjøre det du virkelig ønsker. Tillate deg å være autentisk, fri og entusiastisk til det som engasjerer deg i livet.

Les mer
Placeholder Image

Do It!

Få hjelp via dyp visdom og høy kompetanse  til å gjennomføre din mening med livet. Du vet hva du vil, hvordan du vil leve og fylle livet ditt og du har tatt beslutningen om å gjøre dette nå.

Les mer
Placeholder Image

E-bok

Forbered deg med denne boken til timer, kurs og grupper med Helhetskonseptet for større utbytte, læring, selvinnsikt og oversikt Kommunikasjonstrening og kommunikasjonsregler m.m

Les mer
Placeholder Image

Bedriftstigen

Ledelse for bedriftseiere. Produktet består av nettstøtte, 2 individuelle timer og 2 x 2,5 timer i kursgruppe. Bedriftsutviklende ledelse og teamwork. Ressursorientert prosessledelse og teamwork
Transformerende krefter til å erobre livet ditt med!

Les mer
Placeholder Image

Frihet

Ta kurset frihet. Stå opp. Stå sammen! Beseiringen av frihet fra motstand, manipulasjon og kontroll av giftige personer. Er du i kloa å ondskapen? Har du blitt dolka i ryggen? Er de ute etter å ta deg på jobben? Er du familiens sorte får?

Les mer
Placeholder Image

Pure

Du vil være ekte, ren, hel og PURE livsessens.  Pure.  Ekte, fri og levende deg selv - mission & passion. Pure Master of Destiny of Freedom and Goodness. Pure Life Mastery for Freedom, Mission & Passion.

Les mer
Powered by Kajabi