LEDERUTVIKLING - Gir opp til å bli toppleder!

Mester i eget liv 

Livet ditt kan leves i en prosess der herlige endringsprosesser demonstrerer kraften i deg når du utnytter ressursene i hele deg på en gang. Jeg vil gi deg gløden tilbake, livsgleden og gi deg kontakten med deg selv slik at du er den du er og gjør det du vil.

Samtidig skal du få friheten til å bare leve ut din væren. Du har kanskje prøvd mye gjennom tiden, og nesten gitt opp at noe eller noen kan hjelpe akkurat deg.

Du har kanskje opplevd at det er ingenting som virker. Du er fortvilet og frustrert, men gir faktisk aldri opp. Du gir og gir og gir, men er på et lavt energetisk nivå fordi du ikke gir det du trenger til deg selv. Du vil så gjerne klare det, og forstår at du saboterer deg selv.

Hva får deg på rett kjøl? Ikke fremtiden. Ikke fortiden. Det er kun her og nå, i det øyeblikket at du bestemmer deg at transformasjon skjer og du går inn i livet ditt med en bestemmelse av at nå skal alt bli bedre og bedre, uansett omgivelser og situasjon.

Begynn nå - i dag - og la frustrasjon bli klarhet, kraft og energi!

Dette utviklingsprogrammet kan du ta når det passer deg, der du er, om og om igjen, når du trenger det eller når du vil.

Alt godt, hilsen Linda Nordskog

Meld deg på kurset her

Lederutvikling - gir opp til å være en ekstra ordinær toppleder!  

Jeg hjelper deg med å å transformere stress og problemer til vekst og optimal mestring. 

Jeg hjelper deg som typisk er ressurssterk, høyt-presterende og frihetssøkende med å løse utfordringene på jobb og privat mer effektivt slik at du mestrer livet på alle plan.

Jeg hjelper deg som står fast, og som ønsker og trenger endring. Jeg hjelper deg som er hjelper selv, eller deg som føler deg hjelpeløs.

Meld deg på Mentoraprogrammet her