Mester i ditt liv

Komme i gang, sett deg i gode prosesser og finn frem til de levemåtene som gjør deg best i forhold til dine mål! Oppdag roten i dine følelser. Finn årsakene til dine problemer og minimere dem.

Les hvordan her

Om meg

Jeg heter Linda Nordskog og har utviklet nettkurset Mester i eget liv. Kurset er for deg som ønsker en radikal endring i ditt liv. Gå fra frustrasjon, uro og usikkerhet til å bli et helt fri og skapende menneske. 

Les om kurset her

"Jeg har svart på de 4 spørsmålene jeg fikk fra deg. Jeg kom til å tenke på at jeg ikke svarte på den nederste setningen om ditt arbeid har hjulpet meg. Og der er svaret JA!!! Selv om jeg var ute av fokus til å ta inn informasjon, så var det godt å vite at jeg hadde kurset "mester i eget liv" tilgjengelig. Lydfilen fra deg hørte jeg på, og det teoretiske hadde jeg fått med meg, bare at jeg ikke greide å ta det inn. Det er veldig godt å vite at jeg har kontakt med meg. Når jeg tenker på deg så får jeg en følelse av ro, klokskap og støtte. Selv om NAV har stresset meg med at jeg burde gå til psykolog, så har jeg ikke kjent på det like sterkt, da du gir meg mange svar og nøkler som jeg kan ta i bruk. Lydfilene har vært meget nyttig å lytte til, og jeg føler at din hjelp har vært avgjørende i helingsprosessen. Så takk Linda! Du er en fantastisk person. Nå skal jeg begynne på nytt med kurset "mester i eget liv". Det er bare jeg som kan låse opp de rette låsene.... med god hjelp fra deg..."

Samboer, 39 år, 1 katt og 3 bonusbarn.
Sykepleier

Hvorfor nettkurs?

 

Bli en fri og skapende person

Kom i gang her Lukk melding

Bli en hel, fri og skapende person

Gå fra der du er til en hel, fri og skapende person. Forsterk selve gleden i livet ditt. Få et ekstraordinært liv der du selv har regi og styring på tross av krevende og belastende omstendigheter.

10 videoleksjoner og lydfiler i nettkurs hjelper deg å både arbeide med underbevisstheten og gir deg mental trening. Du får også med e-boken “Slik vokser du - Bli deg selv”

Dette vil du lære:

 • Hvorfor er det viktig å akseptere og godta deg selv og livet ditt, for at ønskede endringer kan skje
 • Hvorfor det er viktig å støtte deg selv og hvordan gjøre dette
 • Transformasjon av det som er belastende og tungt til ressurser, styrke, klarhet og visdom
 • Hvordan leve styrt av tillit og ikke av frykt
 • Slik lever du best livet i balanse og hvordan du kan regulere deg
 • Bli en dyktig person på å observere potensielle feller som gjør at du ikke havner tilbake i gamle destruktive mønster
 • Hvorfor det er viktighet å beskytte seg riktig og hvordan gjøre dette
 • Viktigheten av behov og hvordan finne ut av dette, og velge å gjøre det du trenger for å ha det godt
 • Din utvikling og vekst og hvorfor det er nødvendig for å være fornøyd
 • Slik får du stimuli. Du lærer å kjenne på hva du trenger og det vil gi deg klarhet over dine unike behov
 • Bli en mester i eget liv og ta ut ditt høyeste potensiale
Betal kr 1 990 og meld deg på her

"Jeg har hatt god nytte av konsultasjoner hos Linda Nordskog, både mer intensivt i en tidsavgrenset periode men også sporadisk ved behov. Svært nyttig å få hjelp til å sortere og systematisere tanker og få veiledning for hvordan jeg kan håndtere egen situasjon bedre, samt tips om egenøvelser og hjelp til selvhjelp."

Kvinne
Rådgiver i helsesektoren

Mester i ditt liv

Komme i gang, sett deg i gode prosesser og finn frem til de levemåtene som gjør deg best i forhold til dine mål! Oppdag roten i dine følelser. Finn årsakene til dine problemer og minimere dem.

Bestill og kom i gang her
Close

Nå dine mål i jobb- og familiesituasjon

Fyll ut navn og e-post så mottar du en video straks med konkrete råd og tips som tar deg fra uro og usikkerhet til din ønskede situasjon.