20.000,00 NOK

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

Ressursorientert organisasjonsutviklende ledelse og teamwork

Få full kontroll i ditt eget liv med Mentora-programmet

Dette vil du lære: 

  • Modul 1: Tranformer blokkeringer og smerter til kraft og frihet
  • Modul 2: Utvikle og forsterk din relasjonskompetanse
  • Modul 3: Øk til selvtillit, kommunikasjon og prestasjoner
  • Modul 4: Forbedre din helse og livskvalitet

Transformerende krefter til å erobre livet ditt med! Jeg hjelper mennesker til å transformere stress og problemer til vekst og optimal mestring.

Jeg hjelper deg som typisk er ressurssterk, høyt-presterende og frihetssøkende med å løse utfordringene på jobb og privat mer effektivt slik at du mestrer livet på alle plan.

Jeg hjelper deg som står fast, og som ønsker og trenger endring. Jeg hjelper deg som er hjelper selv, eller deg som føler deg hjelpeløs.

Livet ditt kan leves i en prosess der herlige endringsprosesser demonstrerer kraften i deg når du utnytter ressursene i hele deg på en gang. Jeg vil gi deg gløden tilbake, livsgleden og gi deg kontakten med deg selv slik at du er den du er og gjør det du vil.

Samtidig skal du få friheten til å bare leve ut din væren. Du har kanskje prøvd mye gjennom tiden, og nesten gitt opp at noe eller noen kan hjelpe akkurat deg.

Du har kanskje opplevd at det er ingenting som virker. Du er fortvilet og frustrert, men gir faktisk aldri opp. Du gir og gir og gir, men er på et lavt energetisk nivå fordi du ikke gir det du trenger til deg selv. Du vil så gjerne klare det, og forstår at du saboterer deg selv.

Hva får deg på rett kjøl? Ikke fremtiden. Ikke fortiden. Det er kun her og nå, i det øyeblikket at du bestemmer deg at transformasjon skjer og du går inn i livet ditt med en bestemmelse av at nå skal alt bli bedre og bedre, uansett omgivelser og situasjon.

Begynn nå - i dag - og la frustrasjon bli klarhet, kraft og energi!

Dette kurset kan du ta når det passer deg, der du er, om og om igjen, når du trenger det eller når du vil.

Alt godt, hilsen Linda Nordskog