100,00 NOK

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

E-bok "Slik vokser du - Finn deg selv"

Lær hvordan du unngår å påføre deg selv smerte deg selv. Hvordan du istedenfor kan støtte og hjelpe deg.

Du får konkret kunnskap om hvordan du vokser og utvikler deg. Det er et kapittel om å stå på førsteplass i livet ditt, for også å fungere best sammen med andre.

Lær om perfeksjonisme og perfeksjons-sløyfen, få unik kunnskap om hvordan tap kan gi vekst og du får også øvelser.

Boken egner seg godt for både de som ønsker hjelp selv og de som vil hjelpe andre. Les om kommunikasjonstrening og hvordan du kan vokse gjennom gestaltterapi som metode.

Hva andre sier om e-boken:

Det var veldig fint å komme til Linda Nordskog da livet buttet som verst. Det var utrolig deilig å kjenne at det var et annet menneske som lyttet og forsto. Innestengte følelser og kroppsspenninger løsnet og jeg forlot terapirommet litt lettere til sinns for hver gang. Hun hjalp meg blant annet til å bli bevisst mine egne ønsker og behov og hvordan jeg kunne ta vare på meg selv i vanskelige situasjoner. Jeg vil også anbefale boken hun har skrevet: ”Slik vokser du – bli deg selv”. Den var fin å ta frem innimellom når jeg trengte styrke. Hvordan snu selvmedlidenhet fra noe smertefullt til selvtrøst og selvomsorg er en av øvelsene jeg brukte fra boken. Jeg kan absolutt anbefale Linda Nordskog og det hun står for.

Pensjonist