Kurs

Velg fra flere av våre kurs

Egenterapi

Lev

LEV står for LEVEN, ENDRING og VÆREN. Dette Mester kurset danner grunnlaget for opprykk i divisjoner, dimensjoner og aspekt innen liv, lære, leven og væren, alene, sammen og for å øke kvalitet på livet ditt.  Ønsker du dette og får problemer med kjøp, så skriv til [email protected] med navn, epost og mobil, så kan du vippse Mentora-SåBra AS, og jeg gir deg kurset manuelt. 

Bestill
Bedre kommunikasjon

PURE

Pure. Ungdom. R. Endring. 

MOT - Motivation Opportunity Transformation 

Oppnå bedre kommunikasjon, prestasjon og selvtillit for å booste din helse og livskvalitet

Bestill
Bedre kommunikasjon

COLON BODY MIND TERAPEUT SERTIFISERING 

Transformerende krefter til å erobre livet ditt med! Jeg hjelper hjelpende profesjoner, som leger, sykepleiere, coacher, terapeuter og mental trenere, til å hjelpe mennesker på et helhetlig nivå der du får verktøy, kunnskap, kompetanse til å hjelpe klienter til å kvitte seg med dårlige følelser på innsiden og transformere disse til det du trenger og ønsker ved at du velger det du ønsker nå og skaper nye opplevelser som gir nye emosjoner som gjødsler vekst og optimal mestring.  

Du lærer program for livsstilsendring. Colon-Body-Mind konseptet for naturlig livsmestring, helse og livskvalitet.

Bestill
Bedre kommunikasjon

The Change. 

Gi aldri opp! 

Et coachingprogram der du kan velge å kun ha det digitale programmet, eller du tar bestemmelsen og vil ha skikkelig oppfølging i 3 mnd. (20 000,-) eller 6 mnd (32 000,-) 

 

Innkluderer PARTERAPI arbeider som bonus. 

Fra 1. klasse til profesjonell. Økt relasjonskompetanse i alle forhold. Privat, profesjonelt - hjemme og på jobben. En ny vei til varmere kjærlighet. 

Bestill
Bedre kommunikasjon

Ledelse for bedriftseiere

Bedriftsutviklende selvledelse, prosessledelse og helhetlig livsverk med  teamwork på arbeidsplassen. 

 

Bestill
Powered by Kajabi