Redd familielivet!

- og så levde de lykkelige resten av livet...

Læren om å leve sammen: Finn sammen! Bort med det vonde! Bli interessant for partneren igjen! Gjør livet til barna godt!  Hvordan skape, gjennomføre og leve et godt familieliv? Hvordan sette drømmer og intensjoner ut i livet? Familieutvikling er kurset for par som sliter med kommunikasjon og samarbeid, og hele familien vil være takknemlig for at dere tok denne muligheten. 

Dere kan bygge familielivet på kunnskap, trening og prinsipper som tar dere til nye nivåer av glede, gode samtaler, lek og moro. 

Dere får relasjonskompetanse, kommunikasjonstrening, parterapi og viten om hvordan og hva som virker mellom oss.

Det handler om å være, om flyt og om å være gode mennesker og se det gode i alle. Livet handler om kjærlighetsvekst, glede, empati,  takknemlighet, mening og livskraft. 

Familieutviklingsprogrammet til Linda Nordskog er nerven blant Mentoraprogrammene. Uten balanse og harmoni i grunnfjellet i livet, som er hjemmet og familien, så vil det blir tungt og utfordrende og prestere og gjennomføre på de andre livsarenaene.

Du kan se på livet som et selvutviklingsopphold fra du kommer til du forlater denne formen.

Programmet er målrettet og du får masse hjelp til å gjennomføre det!  Du får kunnskap og verktøy om relasjoner, kommunikasjon og den viktige læren om sammenheng som hjelper deg til å bygge sterke bånd og godt samhold i paret og i familien. 

Gå videre. Trykk her

Om meg

Navnet er Linda Nordskog. Formen er kroppen. Historien er biografien. Det sterkeste jeg er har jeg gleden av å formidle, og det handler om livet og det å leve sammen. 

Jeg gløder for å dele og formidle min kunnskap og erfaring med de som har behov for mer klarhet, tillit og fred i livet. Jeg vil gjerne inspirere til mot, integritet, kjærlighet, godhet og de beste intensjoner. 

Du kan bli en mester i eget liv med kontroll, makt og frihet til å blomstre og skinne ut dine indre genier, glede, kjærlighet, takknemlighet og livskraft. 

Jeg utvikler endringsverktøy og hjelpende modeller for å leve eget liv i balanse, harmoni, fred og entusiasme på de ulike livsområdene.

Du kan eie regi, frihet og ansvar selv, og ha kontroll i øyeblikket, makt i relasjonen og frihet i livet.

Jeg har utviklet dette livsoptimaliseringssystemet siden 2005, og vil kontinuerlig fortsette med det. Derfor er disse ferdige kursene til deg for evig, og de vil stadig bygges på og forbedres.

Det nettbasertet programmet "Redd familielivet" inneholder  læren om å leve sammen. Det er et kurs for alle som vil leve godt sammen, finne glede og gode samtaler med familien.  

Les mer Kontakt

Redd familielivet! 

For par med forbedringspotensiale i kommunikasjon, samarbeid og relasjon. 

Hva: Redd familielivet med læren om å leve sammen" er et program  for at du og din partner skal finne sammen, legge det vonde bort og bli interessante for hverandre igjen. Gjør livet til barna godt! Og så kan dere leve lykkelige resten av livet. 

 

Om: Linda tilbyr her signaturkurset Familieutvikling med læren om å leve sammen,  som er grunnpilaren til å oppnå det du ønsker i livet.

Videre er det digitale produkter som hjelper deg med avhengighet i et bredt perspektiv, sinne og stressmestring og fokusert selvutvikling.

Linda Nordskog tar oppdrag for bedrifter og tilbyr produktene Teamwork og Bedriftsutviklende lederutvikling. 

Lindas tilbyr kommunefolk eksperthjelp innen kommunikasjon og relasjon.

Situasjonen tilsier at kommuner trenger ekstern eksperthjelp på kommunikasjon og relasjon. Kommuner har mye å ta tak i innen kommunikasjon og relasjon. For Linda er det meningsfylt og interessant å jobbe med dette da hun indirekte kan bidra til at kommuner kan gjøre en bedre ytelse for folket.  

Kompetanse: Vi er særlig gode på relasjoner, vekst og endringsarbeid og har faglig bakgrunn fra rusfeltet, psykiatri, barnevern og krisearbeid. Spesialister når det gjelder oppfølging på relasjoner og endringer for personlig vekst. Vi ønsker spesielt å jobbe med skole og barnehage, NAV og barnevern, samt helsesektoren og kommunal sektor, da vi med våre metoder og bakgrunn kan skape sterke endringer raskt.

Linda Nordskog tilbyr for enkeltpersoner og grupper:

 • Timepakker på 5 og 10 
 • Coaching og mental trening
 • Selvutviklingsprogram
 • Organisasjonsutvikling
 • Kommunikasjonstrening
 • Relasjonsarbeid
 • Workshops
 • Teambuilding, lederutvikling, prosessgrupper og ressursorienterte gruppearbeider
 • Leder konstruktive prosesser i skoleklasser, samt veiledning for lærerteam
 • Endringsarbeid etter bestilling
 • Kundebehandling og servicekurs for varehandelen

Det kan være et enkelt oppdrag eller over flere ganger.

Produkter Kontakt meg Referanser

Full fleksibilitet med timer på klinikk, tlf. eller video

Ved å bestille programmer kan du bestille timepakker: Fastpris: 5 timer: 7500,- 10 timer: 14000,- Timebestilling: Sms 40 40 47 07

Linda Nordskog

Hun besitter kunnskap, erfaring og egenskaper som gjør henne helt spesiell for deg eller din bedrift. Hun vil inspirere deg, hjelpe deg og hun vil gi deg den gode følelsen av å være hel og levende. Det er fordi hun vet at du har alt du trenger i deg selv, og hun kan hjelpe deg å bruke de ressursene du har, lukke opp for alt du har i ditt livsskattekammer. 

Hun er utdannet innen kommunikasjon, pedagogikk, psykologi, endringspsykologi, relasjoner, traumer og hun har fokus på hvordan du kan bli helere, friskere og gladere. Hun er ressursorientert, og hun hjelper deg i gang med gode prosesser. 

Hun har en enorm drivkraft på det som er viktig og meningsfylt. 

Du kan få eksklusive timer med Linda i Bergen eller på Askøy.  Du kjøper alltid en grunnpakke her i onlineportalen, og får da mulighet til å få timepakker på 5 eller 10 timer på klinikk, online eller per tlf. 

Bedrifter og organisasjoner kan få skreddersydde opplegg. Det er bank, finans og meglerfirma som særlig anbefales å ta kontakt for stressmestring, relasjoner, kommunikasjon og helhetlig og fleksibel tilnærming internt og eksternt. 

Varehandelen og kjededrift vil også få stort utbytte av et samarbeid med Linda og hennes team. 

Digitale selvhjelpsverktøy gir en tettere oppfølging sammen med videosamtaler, telefonsamtaler og eventuelt samtaleterapi, coaching eller veiledning.  Tilgangen til inspirasjon, repetisjon, kunnskap og opplegg på telefon, nettbrett, pc som du har med deg der du er, fører til at de som mottar tjenester får en raskere progresjon og sterkere resultater. 

Videre er det er program av fysiske kurs som blir arrangert på Villa Skjoldnes med helserelaterte tema med mangfold, variasjon og et bredt spekter for en helhetlig dybde. 

Vi tilbyr en rekke produkter og tjenester for deg som ønsker endringer i livet ditt. Vi tilbyr også en rekke tjenester for grupper i bedrifter og organisasjoner. 

Kontakt

"Jeg har hatt god nytte av konsultasjoner hos Linda Mentora Nordskog, både mer intensivt i en tidsavgrenset periode men også sporadisk ved behov. Svært nyttig å få hjelp til å sortere og systematisere tanker og få veiledning for hvordan jeg kan håndtere egen situasjon bedre, samt tips om egenøvelser og hjelp til selvhjelp. "

Kvinne
Rådgiver i helsesektoren

"Linda Nordskog er Gestalt-, psyko- og hypnoterapeut, med barnevernspedagogikk i bunnen. Denne kompetansekombinasjonen, gjør at Linda Nordskog evner å gå helt inn i «sjelen din» for å gjøre de endringer du selv ønsker i livet ditt. I motsetning til en psykolog, som ville stilt en diagnose, går Linda Nordskog inn i ditt eget indre motivasjonssenter for å finne hva som skal til for at du ønsker å strekke deg etter dine egne drømmer – drømmer du kanskje ikke visste du hadde en gang… Linda Nordskog bruker sin kunnskap som psyko- og hypnoterapeut til å hjelpe deg til å finne ditt eget indre. Hennes gestaltkunnskap bruker hun til å rette fokus mot og ivareta «hele deg». Ja, at Linda Nordskog er en særdeles kompetent og dyktig terapeut er hevet over tvil, men det er Linda Nordskogs grunnleggende interesse for menneskene hun møter og hennes indre og oppriktige ønske om å hjelpe sine medmennesker som gjør henne uslåelig! I en tapsrelatert personlig krise i mitt liv, oppsøkte jeg Linda Nordskog, etter å ha søkt litt på nettet, fordi jeg følte at psykologen ikke gav meg det jeg trengte for å komme videre. Dette er blant mine livs beste valg! Om du opplever en personlig krise, føler at du «stanger hodet i veggen», er litt tom for energi eller bare trenger en coach og sparringspartner for å sikre driv og fremgang i egen karriere og eget liv, er og blir Linda Nordskog min aller beste anbefaling. Selv har jeg tenkt å opprettholde kontakten med henne til jeg dør. Vi trenger alle litt støtte i livet fra tid til annen. Noen ganger kan det være fint å få dette fra noen med en profesjonell tilnærming og fagkunnskapen i bunnen. Nå tenker jeg, at dette også kan ha en forebyggende effekt, samt bidra til å sikre videre motivasjon og driv - og den effekten ønsker jeg å ta med meg videre i livet. Hyppigheten og innholdet, bestemmer jeg jo selv og det gjør du også. Lykke til med ditt liv og din utvikling! "

Gift, 2-barns far, 50 år
I resultatorientert jobb.

"Det var veldig fint å komme til Linda Nordskog da livet buttet som verst. Det var utrolig deilig å kjenne at det var et annet menneske som lyttet og forsto. Innestengte følelser og kroppsspenninger løsnet og jeg forlot terapirommet litt lettere til sinns for hver gang. Hun hjalp meg blant annet til å bli bevisst mine egne ønsker og behov og hvordan jeg kunne ta vare på meg selv i vanskelige situasjoner. Jeg vil også anbefale boken hun har skrevet: ”Slik vokser du – bli deg selv”. Den var fin å ta frem innimellom når jeg trengte styrke. Hvordan snu selvmedlidenhet fra noe smertefullt til selvtrøst og selvomsorg er en av øvelsene jeg brukte fra boken. Jeg kan absolutt anbefale Linda Nordskog og det hun står for."

Pensjonist

Bli Mester i eget liv - ta kurset LIVE IT!

Kurset LIVE IT er et innholdsrikt kurs, som blant annet inneholder "Mester i eget liv" kurset.  Gjennom årene har dette blitt utviklet, og det kommer stadig mer innhold inn. 

Dette kurset er "grunnpakka" som alle kursdeltagere og klienter bør ha. 

Gå fra der du er til å bli en mester i eget liv. Bli en hel, fri og skapende person. Forsterk selve gleden i livet ditt. Få et ekstraordinært liv der du selv har regi og styring på tross av krevende og belastende omstendigheter.

Dette nettkurset trenger folk flest uansett nivå. Det består av 10 videoleksjoner, viktige lydfiler til både arbeid med underbevisstheten og til mental trening. Du får også med e-boken “Slik vokser du - Bli deg selv”

Dette vil du lære:

 • Hvorfor er det viktig å akseptere og godta deg selv og livet ditt, for at ønskede endringer kan skje
 • Hvorfor det er viktig å støtte deg selv og hvordan gjøre dette
 • Transformasjon av det som er belastende og tungt til ressurser, styrke, klarhet og visdom
 • Hvordan leve styrt av tillit og ikke av frykt
 • Slik lever du best livet i balanse og hvordan du kan regulere deg
 • Bli en dyktig person på å observere potensielle feller som gjør at du ikke havner tilbake i gamle destruktive mønster
 • Hvorfor det er viktighet å beskytte seg riktig og hvordan gjøre dette
 • Viktigheten av behov og hvordan finne ut av dette, og velge å gjøre det du trenger for å ha det godt
 • Din utvikling og vekst og hvorfor det er nødvendig for å være fornøyd
 • Slik får du stimuli. Du lærer å kjenne på hva du trenger og det vil gi deg klarhet over dine unike behov
 • Bli en mester i eget liv og ta ut ditt høyeste potensiale
Meld deg på her for digitale ressurser.

"Ditt arbeid har virkelig hjulpet meg. Der er svaret JA!!! Selv om jeg var ute av fokus til å ta inn informasjon, så var det godt å vite at jeg hadde kurset "mester i eget liv" tilgjengelig. Lydfilen fra deg hørte jeg på, og det teoretiske hadde jeg fått med meg, bare at jeg ikke greide å ta det inn. Det er veldig godt å vite at jeg har kontakt med meg. Når jeg tenker på deg så får jeg en følelse av ro, klokskap og støtte. Selv om NAV har stresset meg med at jeg burde gå til psykolog, så har jeg ikke kjent på det like sterkt, da du gir meg mange svar og nøkler som jeg kan ta i bruk. Lydfilene har vært meget nyttig å lytte til, og jeg føler at din hjelp har vært avgjørende i helingsprosessen. Så takk Linda! Du er en fantastisk person. Nå skal jeg begynne på nytt med kurset "mester i eget liv". Det er bare jeg som kan låse opp de rette låsene.... med god hjelp fra deg..."

Samboer, 39 år, 1 katt og 3 bonusbarn.
Sykepleier

"Jeg har bare gode opplevelser når jeg har gått til Linda Nordskog. Jeg har lært mye. Blitt mer bevisst på hvem jeg er. Blitt roligere i tankevirksomheten min. Jeg går å grubler mye. Å hun klare å sette tingene der de skal være. Linda er en fantastisk dame med gode energier og er sympatisk. Rolig og fint vesen. Jeg anbefaler henne på det varmeste. "

Kvinne, 45 år.
Helsesektoren

Kontakt oss her

Fyll ut feltene i skjema under og vi kontakter deg. 

Close

Nå dine mål i jobb- og familiesituasjon

Fyll ut navn og e-post så mottar du en video straks med konkrete råd og tips som tar deg fra uro og usikkerhet til din ønskede situasjon.