Velkommen til Mentora og Bergen Helhetsklinikk

Gå videre. Trykk her

Om meg

Jeg heter Linda Nordskog og er daglig leder for Bergen Helhetsklinikk og avd. Mentora. Jeg har utviklet Mentora siden 2005, som nå har et bredt terapeutisk tilbud og selvhjelpsprogram. Vi tilbyr en rekke produkter og tjenester for deg som ønsker endringer i livet ditt. Vi tilbyr også en rekke tjenester for grupper i bedrifter og organisasjoner.

Les mer Kontakt

Oppnå dypere kontakt med deg selv og det spesielle du ønsker for deg og livet ditt.

Hva: Skreddersydde program for deg for at du skal få det slik du ønsker i livet ditt. Du blir ivaretatt gjennom en helhetlig tilnærming der vi ivaretar både tanker, følelser og kropp – og bruker gestaltterapi som metode.I tillegg brukes kommunikasjonsteori, NLP og verktøy innen mental trening, utvalgt og utviklet over årevis med studier og klientarbeid.

Om: Mentora er en avdeling i Bergen Helhetsklinikk. Linda Nordskog og hennes team i Mentora tar oppdrag for private, bedrifter og organisasjoner innen skole og helsesektor og hjelpeapparatet (NAV, barnevern, kommune, stat, politi, fengsel, sykehus, institusjoner).

Kompetanse: Vi er særlig gode på relasjoner, vekst og endringsarbeid og har faglig bakgrunn fra rusfeltet, psykiatri, barnevern og krisearbeid. Spesialister når det gjelder oppfølging på relasjoner og endringer for personlig vekst. Vi ønsker spesielt å jobbe med skole og barnehage, NAV og barnevern, samt helsesektoren og kommunal sektor, da vi med våre metoder og bakgrunn kan skape sterke endringer raskt.

Vi tilbyr for enkeltpersoner og grupper:

 • Profesjonell samtaleterapi for par, familier samt individualterapi
 • Coaching og mental trening
 • Selvutviklingsprogram
 • Organisasjonsutvikling
 • Kommunikasjonstrening
 • Relasjonsarbeid
 • Workshops
 • Teambuilding, lederutvikling, prosessgrupper og ressursorienterte gruppearbeider
 • Leder konstruktive prosesser i skoleklasser, samt veiledning for lærerteam
 • Pårørendegrupper
 • Endringsarbeid etter bestilling
 • Kundebehandling og servicekurs for varehandelen

Det kan være et enkelt oppdrag eller over flere ganger.

Team Produkter Kontakt oss Referanser Bergen Helhetsklinikk

Bestill time på vår klinikk

Se videoen som hjelper deg å løse opp i det som stopper deg fra å nå dine personlige mål

 

Kom deg videre på din reise og nå dine personlige mål. Fjern negative tanker og uro med disse tipsene.

Ja, takk. Vis meg videoen Lukk melding

Team og referanser

Carin Brandsrud

Carin Brandsrud jobber som gestalt psykoterapeut i Mentora. Hun jobber også i medleverturnus i rusfeltet, og har mye kompetanse og erfaring med avhengighet, destruktive mønster. Hun jobber med alle tema og bruker gestaltterapi som metode. Hun tilbyr individualterapi, parterapi, familieterapi og bidrar i prosessgrupper.

Kontakt meg her

"Carin Brandsrud er en trygg og god gestaltterapeut som jeg kan bruke når jeg står i vanskelige situasjoner privat eller på jobb. Jeg får utrolig mye ut av arbeidene med henne, og det merkes at hun har mye erfaring med både familiearbeid, parterapi og individuelle samtaler. Anbefales varmt! "

Kvinne, 45 år
Høyere utdannet.

Tore Engesæter

Tore Engesæter er utdannet sykepleier, veileder og gestalt psykoterapeut. Han jobber i medleverturnus i rusfeltet, og i tillegg til rus og avhengighet jobber han med alle tema, og særlig relasjonelle utfordringer. Parterapi er noe han jobber mye med, ved siden av vanlig samtaleterapi, veiledning og prosessarbeid i grupper.

Kontakt meg her

"Jeg har gått til flere terapeuter hos Mentora, og har fått mye ut av å jobbe med både Linda Nordskog og Tore Engesæter. Jeg har jobbet med livet mitt, men merker at det er virkningsfullt å jobbe med to terapeuter. Jeg har også gått til disse terapetene i parterapi, og anbefaler å bruke to terapeuter sammen med deg og din partner. Den helhetlige tankegangen og måten de jobber på i Mentora er midt i blinken for meg, og jeg har fått hjelp her som jeg ikke har funnet i det offentlige helsesystemet. "

Kvinne, 57 år.
Selvstendig næringsdrivende

Inger Lise Kjeksrud

Inger Lise har over 25 års erfaring fra helsesektoren og er autorisert helsearbeider, tillitsvalgt og godkjent gestaltterapeut under utdanning. Hun tar imot klienter for alle tema og problemstillinger. Hun er særlig interessert i støttegrupper for pårørende, eksistensielle tema, paliasjon og ulike avhengigheter.

Kontakt meg her

"Jeg vil anbefale Inger Lise hos Mentora. Hun er trygg, varm og jeg merker at hun virkelig bryr seg og vil meg alt godt. Metoden gestaltterapi er virkelig å anbefale, og jeg har gjort endringer som har vært enkle når jeg ser tilbake på det. Konseptet til Bergen Helhetsklinikk er fantastisk og jeg benytter meg av både samtaleterapi i Mentora, massasje og pleie i Diva og kostholdsveiledning, matintoleransetesting og colonhydroterapi eller tarmskylling i avd. Colon. Sykepleierne er så skjønne og samtalen underveis er motiverende og informativ i forhold til livsstil og helse. Jeg har også vært hos Linda Nordskog og fått hypnosebehandling. Det er en utrolig opplevelse og endringene skjer i nervesystemet umiddelbart. Det er godt å komme inn i klinikken, og jeg er så glad for at jeg har funnet dette stedet. Her skal jeg gå jevnlig livet ut. "

Kvinne, 46 år
Offentlig ansatt.

Monica Pålgardhaugen

Monica er godkjent gestaltterapeut under utdanning og tilbyr gestaltterapi og samtaleterapi. Hun er utdannet innen restaurantnæringen, og har lang erfaring fra helsesektoren. Hun har et bredt register når det gjelder å møte mennesker der de er. Hun har spisskompetanse innen vold i nære relasjoner, seksualitet og transkjønnethet, skam og rus.

Kontakt meg her

Trude Selseng

Trude er spesialpedagog og kognitiv terapeut. Hun har også spesielle program i forhold til angst og depresjonsmestring. Hun jobber forøvrig med alle tema i samtaleterapi, og jobber med både ungdom og voksne.

Kontakt meg her

Karin Hjørnevik

Karin er sykepleier og familieterapeut, og utdanner seg til gestalt psykoterapeut. Velkommen til samtaleterapi, støttesamtaler, familieterapi. Hun er særlig interessert i helse, livsstil og kosthold, om du ønsker å arbeide med dette er hun den rette.

Kontakt meg her

Benedicte Marie Skajem

Benedicte Marie Skahjem er utdannet yogalærer og holistisk helsecoach. Jobber helhetlig gjennom pust, bevegelse, kostholdsveiledning og samtaleterapi.Hun tilbyr coaching og Aroma-Touch behandlinger, samt holder kurs i emosjonell yoga og yin-yoga.

Kontakt meg her

Linda Nordskog

Jeg er daglig leder for Mentora og Bergen Helhetsklinikk. Vi tilbyr en rekke produkter og tjenester for deg som ønsker endringer i livet ditt. Vi tilbyr også en rekke tjenester for grupper i bedrifter og organisasjoner. 

Kontakt

"Jeg har hatt god nytte av konsultasjoner hos Linda Nordskog, både mer intensivt i en tidsavgrenset periode men også sporadisk ved behov. Svært nyttig å få hjelp til å sortere og systematisere tanker og få veiledning for hvordan jeg kan håndtere egen situasjon bedre, samt tips om egenøvelser og hjelp til selvhjelp."

Kvinne
Rådgiver i helsesektoren

Bestill time på vår klinikk

"Linda Nordskog er Gestalt-, psyko- og hypnoterapeut, med barnevernspedagogikk i bunnen. Denne kompetansekombinasjonen, gjør at Linda Nordskog evner å gå helt inn i «sjelen din» for å gjøre de endringer du selv ønsker i livet ditt. I motsetning til en psykolog, som ville stilt en diagnose, går Linda Nordskog inn i ditt eget indre motivasjonssenter for å finne hva som skal til for at du ønsker å strekke deg etter dine egne drømmer – drømmer du kanskje ikke visste du hadde en gang… Linda Nordskog bruker sin kunnskap som psyko- og hypnoterapeut til å hjelpe deg til å finne ditt eget indre. Hennes gestaltkunnskap bruker hun til å rette fokus mot og ivareta «hele deg». Ja, at Linda Nordskog er en særdeles kompetent og dyktig terapeut er hevet over tvil, men det er Linda Nordskogs grunnleggende interesse for menneskene hun møter og hennes indre og oppriktige ønske om å hjelpe sine medmennesker som gjør henne uslåelig! I en tapsrelatert personlig krise i mitt liv, oppsøkte jeg Linda Nordskog, etter å ha søkt litt på nettet, fordi jeg følte at psykologen ikke gav meg det jeg trengte for å komme videre. Dette er blant mine livs beste valg! Om du opplever en personlig krise, føler at du «stanger hodet i veggen», er litt tom for energi eller bare trenger en coach og sparringspartner for å sikre driv og fremgang i egen karriere og eget liv, er og blir Linda Nordskog min aller beste anbefaling. Selv har jeg tenkt å opprettholde kontakten med henne til jeg dør. Vi trenger alle litt støtte i livet fra tid til annen. Noen ganger kan det være fint å få dette fra noen med en profesjonell tilnærming og fagkunnskapen i bunnen. Nå tenker jeg, at dette også kan ha en forebyggende effekt, samt bidra til å sikre videre motivasjon og driv - og den effekten ønsker jeg å ta med meg videre i livet. Hyppigheten og innholdet, bestemmer jeg jo selv og det gjør du også. Lykke til med ditt liv og din utvikling! "

Gift, 2-barns far, 50 år
I resultatorientert jobb.

"Det var veldig fint å komme til Linda Nordskog da livet buttet som verst. Det var utrolig deilig å kjenne at det var et annet menneske som lyttet og forsto. Innestengte følelser og kroppsspenninger løsnet og jeg forlot terapirommet litt lettere til sinns for hver gang. Hun hjalp meg blant annet til å bli bevisst mine egne ønsker og behov og hvordan jeg kunne ta vare på meg selv i vanskelige situasjoner. Jeg vil også anbefale boken hun har skrevet: ”Slik vokser du – bli deg selv”. Den var fin å ta frem innimellom når jeg trengte styrke. Hvordan snu selvmedlidenhet fra noe smertefullt til selvtrøst og selvomsorg er en av øvelsene jeg brukte fra boken. Jeg kan absolutt anbefale Linda Nordskog og det hun står for."

Pensjonist

Få konkrete tips og råd for hvordan du fjerner uro og usikkerhet som hindrer deg å nå dine personlige mål i jobb og familie!

 

Bli Mester i eget liv

Gå fra der du er til å bli en mester i eget liv. Bli en hel, fri og skapende person. Forsterk selve gleden i livet ditt. Få et ekstraordinært liv der du selv har regi og styring på tross av krevende og belastende omstendigheter.

Dette nettkurset trenger folk flest uansett nivå. Det består av 10 videoleksjoner, viktige lydfiler til både arbeid med underbevisstheten og til mental trening. Du får også med e-boken “Slik vokser du - Bli deg selv”

Dette vil du lære:

 • Hvorfor er det viktig å akseptere og godta deg selv og livet ditt, for at ønskede endringer kan skje
 • Hvorfor det er viktig å støtte deg selv og hvordan gjøre dette
 • Transformasjon av det som er belastende og tungt til ressurser, styrke, klarhet og visdom
 • Hvordan leve styrt av tillit og ikke av frykt
 • Slik lever du best livet i balanse og hvordan du kan regulere deg
 • Bli en dyktig person på å observere potensielle feller som gjør at du ikke havner tilbake i gamle destruktive mønster
 • Hvorfor det er viktighet å beskytte seg riktig og hvordan gjøre dette
 • Viktigheten av behov og hvordan finne ut av dette, og velge å gjøre det du trenger for å ha det godt
 • Din utvikling og vekst og hvorfor det er nødvendig for å være fornøyd
 • Slik får du stimuli. Du lærer å kjenne på hva du trenger og det vil gi deg klarhet over dine unike behov
 • Bli en mester i eget liv og ta ut ditt høyeste potensiale
Betal kr 1 990 og meld deg på her

"Jeg har svart på de 4 spørsmålene jeg fikk fra deg. Jeg kom til å tenke på at jeg ikke svarte på den nederste setningen om ditt arbeid har hjulpet meg. Og der er svaret JA!!! Selv om jeg var ute av fokus til å ta inn informasjon, så var det godt å vite at jeg hadde kurset "mester i eget liv" tilgjengelig. Lydfilen fra deg hørte jeg på, og det teoretiske hadde jeg fått med meg, bare at jeg ikke greide å ta det inn. Det er veldig godt å vite at jeg har kontakt med meg. Når jeg tenker på deg så får jeg en følelse av ro, klokskap og støtte. Selv om NAV har stresset meg med at jeg burde gå til psykolog, så har jeg ikke kjent på det like sterkt, da du gir meg mange svar og nøkler som jeg kan ta i bruk. Lydfilene har vært meget nyttig å lytte til, og jeg føler at din hjelp har vært avgjørende i helingsprosessen. Så takk Linda! Du er en fantastisk person. Nå skal jeg begynne på nytt med kurset "mester i eget liv". Det er bare jeg som kan låse opp de rette låsene.... med god hjelp fra deg..."

Samboer, 39 år, 1 katt og 3 bonusbarn.
Sykepleier

"Jeg har bare gode opplevelser når jeg har gått til Linda Nordskog. Jeg har lært mye. Blitt mer bevisst på hvem jeg er. Blitt roligere i tankevirksomheten.min. Jeg går å grubler mye. Å hun klare å sette tingene der de skal være. Linda er en fantastisk dame med gode energier og er sympatisk. Rolig og fint vesen. Jeg anbefaler henne på det varmeste. "

Kvinne, 45 år.
Helsesektoren

Kontakt oss her

Fyll ut feltene i skjema under og vi kontakter deg. 

Mentoraprogrammet

Er for deg som har fullført kurset “Mester i eget liv” kurset og vil gå videre og jobbe enda dypere. Mentoraprogrammet er et stort kurs som består av fire moduler med 10 leksjoner i hver modul. Kurset lanseres sommeren 2019. Vil du bli varslet når kurset er klart? 

Fyll ut navn og e-post og du får melding når kurset er klart. 

Close

Nå dine mål i jobb- og familiesituasjon

Fyll ut navn og e-post så mottar du en video straks med konkrete råd og tips som tar deg fra uro og usikkerhet til din ønskede situasjon.