Velkommen til Mentora

Gå videre. Trykk her

Om meg

Jeg heter Linda Mentora Nordskog, og jobber med å utvikle endringsverktøy og hjelpende modeller for å drifte sitt eget liv optimalt. Du kan eie regi, frihet og ansvar selv, og ha kontroll i øyeblikket, makt i relasjonen og frihet i livet. Jeg har utviklet dette livsoptimaliseringssystemet siden 2005, og vil kontinuerlig fortsette med det. Derfor er disse ferdige kursene under utvikling, oppdatering og utvidelse hver eneste mnd.

Hos meg kjøper du coaching, mentor eller veiledningsprogram for ett år av gangen, eller du benytter tilbudet via Helhetsklinikken der vi er et team med et helhetlig tilbud som kombinert med disse  selvhjelpsprogrammer gir deg en unik verdi og hjelp.

Vi tilbyr en rekke produkter og tjenester for deg som ønsker endringer i livet ditt. Vi tilbyr også en rekke tjenester for grupper i bedrifter og organisasjoner.

Les mer Kontakt

Oppnå dypere kontakt med deg selv og det spesielle du ønsker for deg og livet ditt.

Hva: Skreddersydde program for deg for at du skal få det slik du ønsker i livet ditt. Du blir ivaretatt gjennom en helhetlig tilnærming der vi ivaretar både tanker, følelser og kropp – og bruker gestaltterapi som metode.I tillegg brukes kommunikasjonsteori, NLP og verktøy innen mental trening, utvalgt og utviklet over årevis med studier og klientarbeid.

Om: Mentora / Mind er en avdeling i Bergen Helhetsklinikk. Linda Mentora Nordskog og hennes team i Mentora tar oppdrag for private, bedrifter og organisasjoner innen skole og helsesektor og hjelpeapparatet (NAV, barnevern, kommune, stat, politi, fengsel, sykehus, institusjoner).

Kompetanse: Vi er særlig gode på relasjoner, vekst og endringsarbeid og har faglig bakgrunn fra rusfeltet, psykiatri, barnevern og krisearbeid. Spesialister når det gjelder oppfølging på relasjoner og endringer for personlig vekst. Vi ønsker spesielt å jobbe med skole og barnehage, NAV og barnevern, samt helsesektoren og kommunal sektor, da vi med våre metoder og bakgrunn kan skape sterke endringer raskt.

Vi tilbyr for enkeltpersoner og grupper:

 • Profesjonell samtaleterapi for par, familier samt individualterapi
 • Coaching og mental trening
 • Selvutviklingsprogram
 • Organisasjonsutvikling
 • Kommunikasjonstrening
 • Relasjonsarbeid
 • Workshops
 • Teambuilding, lederutvikling, prosessgrupper og ressursorienterte gruppearbeider
 • Leder konstruktive prosesser i skoleklasser, samt veiledning for lærerteam
 • Pårørendegrupper
 • Endringsarbeid etter bestilling
 • Kundebehandling og servicekurs for varehandelen

Det kan være et enkelt oppdrag eller over flere ganger.

Produkter Kontakt meg Referanser

Bestill time på vår klinikk

Linda Mentora Nordskog

Jeg er daglig leder for Mentora og Bergen Helhetsklinikk. Vi tilbyr en rekke produkter og tjenester for deg som ønsker endringer i livet ditt. Vi tilbyr også en rekke tjenester for grupper i bedrifter og organisasjoner. 

Kontakt

"Jeg har hatt god nytte av konsultasjoner hos Linda Mentora Nordskog, både mer intensivt i en tidsavgrenset periode men også sporadisk ved behov. Svært nyttig å få hjelp til å sortere og systematisere tanker og få veiledning for hvordan jeg kan håndtere egen situasjon bedre, samt tips om egenøvelser og hjelp til selvhjelp."

Kvinne
Rådgiver i helsesektoren

"Linda Mentora Nordskog er Gestalt-, psyko- og hypnoterapeut, med barnevernspedagogikk i bunnen. Denne kompetansekombinasjonen, gjør at Linda Mentora Nordskog evner å gå helt inn i «sjelen din» for å gjøre de endringer du selv ønsker i livet ditt. I motsetning til en psykolog, som ville stilt en diagnose, går Linda Mentora Nordskog inn i ditt eget indre motivasjonssenter for å finne hva som skal til for at du ønsker å strekke deg etter dine egne drømmer – drømmer du kanskje ikke visste du hadde en gang… Linda Mentora Nordskog bruker sin kunnskap som psyko- og hypnoterapeut til å hjelpe deg til å finne ditt eget indre. Hennes gestaltkunnskap bruker hun til å rette fokus mot og ivareta «hele deg». Ja, at Linda Mentora Nordskog er en særdeles kompetent og dyktig terapeut er hevet over tvil, men det er Linda Mentora Nordskogs grunnleggende interesse for menneskene hun møter og hennes indre og oppriktige ønske om å hjelpe sine medmennesker som gjør henne uslåelig! I en tapsrelatert personlig krise i mitt liv, oppsøkte jeg Linda Mentora Nordskog, etter å ha søkt litt på nettet, fordi jeg følte at psykologen ikke gav meg det jeg trengte for å komme videre. Dette er blant mine livs beste valg! Om du opplever en personlig krise, føler at du «stanger hodet i veggen», er litt tom for energi eller bare trenger en coach og sparringspartner for å sikre driv og fremgang i egen karriere og eget liv, er og blir Linda Mentora Nordskog min aller beste anbefaling. Selv har jeg tenkt å opprettholde kontakten med henne til jeg dør. Vi trenger alle litt støtte i livet fra tid til annen. Noen ganger kan det være fint å få dette fra noen med en profesjonell tilnærming og fagkunnskapen i bunnen. Nå tenker jeg, at dette også kan ha en forebyggende effekt, samt bidra til å sikre videre motivasjon og driv - og den effekten ønsker jeg å ta med meg videre i livet. Hyppigheten og innholdet, bestemmer jeg jo selv og det gjør du også. Lykke til med ditt liv og din utvikling! "

Gift, 2-barns far, 50 år
I resultatorientert jobb.

"Det var veldig fint å komme til Linda Mentora Nordskog da livet buttet som verst. Det var utrolig deilig å kjenne at det var et annet menneske som lyttet og forsto. Innestengte følelser og kroppsspenninger løsnet og jeg forlot terapirommet litt lettere til sinns for hver gang. Hun hjalp meg blant annet til å bli bevisst mine egne ønsker og behov og hvordan jeg kunne ta vare på meg selv i vanskelige situasjoner. Jeg vil også anbefale boken hun har skrevet: ”Slik vokser du – bli deg selv”. Den var fin å ta frem innimellom når jeg trengte styrke. Hvordan snu selvmedlidenhet fra noe smertefullt til selvtrøst og selvomsorg er en av øvelsene jeg brukte fra boken. Jeg kan absolutt anbefale Linda Mentora Nordskog og det hun står for."

Pensjonist

Bli Mester i eget liv

Gå fra der du er til å bli en mester i eget liv. Bli en hel, fri og skapende person. Forsterk selve gleden i livet ditt. Få et ekstraordinært liv der du selv har regi og styring på tross av krevende og belastende omstendigheter.

Dette nettkurset trenger folk flest uansett nivå. Det består av 10 videoleksjoner, viktige lydfiler til både arbeid med underbevisstheten og til mental trening. Du får også med e-boken “Slik vokser du - Bli deg selv”

Dette vil du lære:

 • Hvorfor er det viktig å akseptere og godta deg selv og livet ditt, for at ønskede endringer kan skje
 • Hvorfor det er viktig å støtte deg selv og hvordan gjøre dette
 • Transformasjon av det som er belastende og tungt til ressurser, styrke, klarhet og visdom
 • Hvordan leve styrt av tillit og ikke av frykt
 • Slik lever du best livet i balanse og hvordan du kan regulere deg
 • Bli en dyktig person på å observere potensielle feller som gjør at du ikke havner tilbake i gamle destruktive mønster
 • Hvorfor det er viktighet å beskytte seg riktig og hvordan gjøre dette
 • Viktigheten av behov og hvordan finne ut av dette, og velge å gjøre det du trenger for å ha det godt
 • Din utvikling og vekst og hvorfor det er nødvendig for å være fornøyd
 • Slik får du stimuli. Du lærer å kjenne på hva du trenger og det vil gi deg klarhet over dine unike behov
 • Bli en mester i eget liv og ta ut ditt høyeste potensiale
Betal kr 1 990 og meld deg på her

"Jeg har svart på de 4 spørsmålene jeg fikk fra deg. Jeg kom til å tenke på at jeg ikke svarte på den nederste setningen om ditt arbeid har hjulpet meg. Og der er svaret JA!!! Selv om jeg var ute av fokus til å ta inn informasjon, så var det godt å vite at jeg hadde kurset "mester i eget liv" tilgjengelig. Lydfilen fra deg hørte jeg på, og det teoretiske hadde jeg fått med meg, bare at jeg ikke greide å ta det inn. Det er veldig godt å vite at jeg har kontakt med meg. Når jeg tenker på deg så får jeg en følelse av ro, klokskap og støtte. Selv om NAV har stresset meg med at jeg burde gå til psykolog, så har jeg ikke kjent på det like sterkt, da du gir meg mange svar og nøkler som jeg kan ta i bruk. Lydfilene har vært meget nyttig å lytte til, og jeg føler at din hjelp har vært avgjørende i helingsprosessen. Så takk Linda! Du er en fantastisk person. Nå skal jeg begynne på nytt med kurset "mester i eget liv". Det er bare jeg som kan låse opp de rette låsene.... med god hjelp fra deg..."

Samboer, 39 år, 1 katt og 3 bonusbarn.
Sykepleier

"Jeg har bare gode opplevelser når jeg har gått til Linda Mentora Nordskog. Jeg har lært mye. Blitt mer bevisst på hvem jeg er. Blitt roligere i tankevirksomheten min. Jeg går å grubler mye. Å hun klare å sette tingene der de skal være. Linda er en fantastisk dame med gode energier og er sympatisk. Rolig og fint vesen. Jeg anbefaler henne på det varmeste. "

Kvinne, 45 år.
Helsesektoren

Kontakt oss her

Fyll ut feltene i skjema under og vi kontakter deg. 

Close

Nå dine mål i jobb- og familiesituasjon

Fyll ut navn og e-post så mottar du en video straks med konkrete råd og tips som tar deg fra uro og usikkerhet til din ønskede situasjon.