Bestselgere

Dette er favorittene til våre kunder. Fra detoxing med Pure Body Extra Natural Nanosized Zeolite, Pure Body Natural Liquid Zeolite, Fulvic Minerals+ med zeolite for oppbygging av colon (tarmhelse, fordøyelse, immunforsvar) til å fikse supermaten din med klar-til-miks Super Green Juice og Organic Super Protein. Disse er konsekvent våre bestselgere, sannsynligvis fordi våre kunder bruker dem fast til seg selv og sin familie. Benytt deg av våre pakketilbud!

Kjøp nå

Vitamin D

Det er en epidemi av vitamin D mangel! Dette til tross for at vi vet hvor viktig D vitamin er for vårt helseforsvar, forebygging og immunisering. 

De fleste leverandører henter kosttilskudd til sin D vitamin fra avfettet lammeull (urghh!).  Det finnes imidlertid en mye bedre måte å gjenopprette dette essensielle vitaminet. Vår vitamin D kommer fra økologisk sopp, og gir 2000 IE godbiter per porsjon.  Og det er blandet med organisk superfood greens og probiotika for fordøyelse- og immunhelse. D vitaminen er tilgjengelig separat eller i supermat tilbudspakker

Kjøp nå
Placeholder Image

Zeolite Detox Pack

  • DIGESTIVE + CELLULAR DETOX: Pure Body zeolitt og Pure Body Zeolitt i ekstra nanostørrelse jobber sammen for å rense hele kroppen for giftstoffer, tungmetaller og forurensninger.
  • SKRUBBER TOKSINER FRA KROPP OG SINN: Avansert nanoteknologi zeolitt renser kroppen slik at du kan oppleve klarere tenkning, mindre hjernetåke og avslappende søvn.
  • RASK, EFFEKTIV DETOX: Vår unike aktiverte hydratiserte zeolitt er optimalisert for å begynne å fange tungmetaller og giftstoffer i løpet av minutter for raske resultater.
  • ENKEL Å BRUKE FOR ALLE: Bare bruk dråpene og spray tre ganger om dagen for en kontinuerlig 24-timers detox for å fordele naturlig immunitet og vedvarende energi.
  • HELT NATURLIG DETOX FOR HELE KROPPEN: Vår 100 % naturlige flytende zeolitt er renset i et cGMP-anlegg, og gir en fordøyelses- og cellulær detox for helkroppens helse.
Kjøp nå

Zeolite er et mineral som blir til når lava fra vulkan treffer sjøvann! 

Det vulkanske mineralet zeolitt / zeolite er et naturlig avgiftningsmiddel som er helt unikt med sine rensende egenskaper, dersom produsenten behandler det riktig. Touchstones flytende zeolitttilskudd er det reneste som finnes, støttet av uavhengige laboratorieresultater, og derfor fungere de bedre. En innovativ nano partikkelstørrelse betyr at zeolitten vår når gjennom hele kroppen for en ekstra dyp detox. Denne er tilgjengelig i vanlig formel, ekstra styrke formel, eller blandet med naturlige ingredienser som støtter og bygger opp tarmfloraen. 

Fra webinar med Dr. Klinghardt:

"If I was the devil I would give humans aluminum, glyphosate, mercury, EMF radiation and 5G. Shut`s down everything in the body." Denne fjerner aluminium, glyfosat og kvikksølv i tillegg til mange andre svært giftige tungmetaller og giftstoffer. Og en annen ting som er bra med den, de går ikke videre ut i kretsløpet igjen. Zeolitten fanger giftstoffene og holder på de. De blir ikke frigjort igjen. Ved første kjøp kan du benytte deg av dette tilbudet. 

 

Kjøp nå

Immunsystemet / helseforsvaret   

Vi blir utsatt for giftstoffer og her forklares hva tungmetaller er og hvorfor vi absolutt ikke skal ha de i kroppen: Se video: Heavy Metal Toxicity Explained: Why Detoxing Is Essential - YouTube 

Verdens mest unike og intelligente forsvarssystem finner du ikke i noen militærtropp, men i din egen kropp. Her får du en kort innføring i hovedtrekkene om celler og proteiner som er på evig jakt etter inntrengere, dreper dem, husker dem, og stadig ruster opp i rekkene.

Immunsystemet består av spesielle organer, vevstyper, proteiner og celler som beskytter kroppen vår mot bakterier, virus, sopp og infeksjoner. Immunsystemet jobber kontinuerlig for å holde uønskede "inntrengere" på avstand. Ettersom menneskekroppen er ideelle omgivelser for en rekke mikrober, jobber disse hardt for å forsøke å komme seg inn i kroppen vår.

Immunsystemet spiller også en sentral rolle ved betennelsessykdommer som ikke skyldes mikrober. Dette er såkalte inflammatoriske sykdommer. Eksempler er leddgikt, de kroniske tarmsykdommene ulcerøs kolitt og Crohns sykdom, multippel sklerose, optikusnevritt.

Flere beskyttelsesmekanismer

Før mikrobene møter immunforsvaret, har du flere beskyttelsesmekanismer. Den ytterste barrieren er huden vår - som er tett, vannfast og slik holder fremmedelementer borte - med mindre vi har sår eller rifter hvor bakterier kan trenge seg inn. Dernest har vi slimhinner som inneholder antistoffer og flimmerhår i halsen, lungene og nesen, som gjør at vi blant annet kan hoste ut fremmedelementer. Får vi i oss mikrober gjennom mat eller drikke, dreper magesyren vår de aller fleste mikrobene. Kroppsvæsker som tårer, hudolje fra talgkjertler og spytt inneholder antibakterielle enzymer som kan redusere infeksjonsrisikoen.

(Kilde: Immunsystemet - NHI.no)

Kjøp nå

Daglig detox

 

Kjøp nå

Daglig tilskudd

Enten du trener eller jobber hardt, har vi dekket dine daglige behov for næring. 

Våre supermatfrukter, grønnsaker og urter kommer fra sertifiserte økologiske gårder, og er profesjonelt laget for å fungere for hele kroppen. 

Enten du ønsker mer harmoni, balanse og energi, berolige muskler, ledd og skjelett, rense, reparere og optimalisere tarmhelsen, eller du vil bygge opp immuniteten og ditt helseforsvar, så får du det her.

Kjøp nå

Greens

Naturlig grønnsaker er bra for deg. Superfood - grønnsaker gir deg det du trenger av energi, renser og styrker immuniteten. Det er vanskelig å spise nok av det du trenger hver dag. Inntil nå. Fyll på med våre økologiske “greener”, tilgjengelig i et enkelt supermatjuicepulver eller praktiske kapsler. Få enda større verdi i våre tilbudspakker!

Kjøp nå

Energi / livskraft / POWER

Sliten, utmattet, fatigue, ME symptomer eller kronisk tilstand? Trøtt av å være sliten? Her er vår fantastiske Super Green Juice som gir økologiske grønnsaker og urter for å løfte energien. Boost Focus Fuel kommer med et ekstra ick fra økologiske grønne kaffebønner pluss økologiske urter for å øke fokus. Og Green Energy hjelper til med å optimalisere oksygenstrømmen for vedvarende energi. Det gir naturlg energi hele dagen.

Kjøp nå

Hjerte

Ta vare på hele deg, og vis kjærlighet til hjertet ditt med supermat som holder deg i form. Super Green Juice er fullpakket med 44 organiske supermatvarer, inkludert flere grønnsaker som omdannes til hjertesunt nitrogenoksid (N.O.). Wellspring nærer med essensielle fettsyrer fra borage, linfrø og gresskarfrø for å støtte sunt kolestrol og hjertehelse.

Kjøp nå

Fordøyelse

Industrimat, bearbeidet mat og en livsstil med stress, press, krav forventninger, mas og lite eller ingen tid til egen helse og fremming av livskvalitet gjennom å leve livet og bare være menneske kan senke stoffskiftet. 

Super Green Juice gir deg 44 økologiske supermat - typer i hver smakfulle skje. Organisk superprotein støtter sunn metabolisme med 18 gram tilfredsstillende supermatpotein, og Boost Focu Fuel får stoffskiftet i gang med organiske supermat urter. Fantastiske hver for seg, og enda bedre sammen!

Kjøp nå

Tilbudspakker

 

Kjøp nå

Veganske produkter

Plantene vinner når det kommer til ernæring. Vi pakker kosttilskuddene våre med økologisk supermatfrukt, grønnsaker og urter. Så tar vi vår dyrevennlige tilnærming et steg videre, og lager plantebaserte kapsler, plantebaserte nzymer og til og med plantedyrkede probiotika.

Kjøp nå

Hva folk sier Pure Body Extra

Vi søkte på internett og kom over hundrevis av attester for Pure Body Extra. Her er noen som skilte seg ut for oss:

"Nå når jeg våkner springer jeg faktisk ut av sengen og jeg har aldri følt meg bedre! Den mentale klarheten jeg har har hjulpet meg til å bli mer organisert og fokusert og jeg føler meg ung igjen som om jeg starter et nytt liv."
Sandra N.

"Jeg føler meg tusen ganger bedre enn jeg gjorde før. Jeg føler meg ikke lenger lav, konstant trøtt og irritabel. Jeg sover mye bedre, humøret er mer stabilt og jeg er gladere gjennom dagen." Aaron S. "

Jeg får bedre søvn og føler mer energi og mindre hjernetåke!!"
Melanie L.

"Jeg er glad for å ha kommet over dette produktet. Jeg begynner å se endringer i sønnenes oppførsel. Han har brukt det i 10 dager nå, og det ser ut til å helbrede den lekkende tarmen hans også. Jeg er godt over månen. Et så utrolig produkt."
Dandan C.

Det er utallige anmeldelser og attester som viser at Pure Body Extra gjør en reell forskjell i folks liv.

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Powered by Kajabi