Fri fra avhengighet

Alle er avhengige av minst et par problematiske mønster som stagnerer vår utvikling. Nå kan du bli fri fra avhengighet, og få mer frihet og livsglede.

Mennesker er mønsterorientert og går lett på autopilot.  Så lenge det er en balanse i hele livet fungerer vi godt. Det er når noe blir for overdrevent og fiksert vi blir fengslet og står fast. Da blir vi hektet slik at vi mister valgfriheten og bare «MÅ HA LITT TIL» at vi er avhengige på en destruktiv og skadelig måte. Er du hektet på sukker, mat, snus, røyk, nikotin, alkohol, spill, shopping, rydding, perfeksjonisme eller kanskje er du medavhengig av en annen Person, eller en annen persons avhengighet. Bli med på reisen til frihet, livsglede og vekst. Prosessen gir deg stadig mer modning, innsikt, klarhet og energi. 

Få tilgang

De vanligste avhengighetene er: Sukker, alkohol, tobakk, narkotika, gambling, shopping, sex, mat, videospill, internett og jobb. Men det er også mange mørketall rundt dette med emosjonell avhengighet der det oppstår en emosjonelt skadelig ubalanse mellom relasjoner, såkalt Codependency.  Vi tilbyr et opplegg og et program der du skal få lære selvstøtte, beskyttelse og full kontakt med din høyeste bevissthet for egen kontroll, makt og frihet.  Du gjennomgår en transformasjonsprosess der du gjør om avhengigheten til noe nytt som er positivt og godt for hele deg og de rundt deg. 

Er du overbelastet? Blir det lett for mye? Kan det på toppen av alt hende at du sliter med en del avhengighet? Det er nemlig veldig vanlig at vi tyr til avhengighetsskapende aktiviteter når vi ikke får dekket de virkelige behovene våre, eller vi har så mye plikter og ansvarsområder at vi nærmest drukner i stress, press og bekymring. 

Alt henger sammen.  Her er et helhetlig kurs for deg som vil begynne med å skrelle av avhengigheter som står i veien for det du vil, og skjuler ditt høyeste selv og ditt potensiale.  Avhengighet skaper nevrotiske og fysiologiske symptomer, atferdsproblematikk, nedstemthet, energilekkasje, distraksjon og er som oftest helseskadelig og økonomifiendtlig. 

Intuitiv coach, Susanne Borge, og psykoterapeut og mental trener, Linda Mentora Nordskog, vil sammen hjelpe deg til et høyere bevissthetsnivå, større tilstedeværelse og gi deg metoder, taktikk og strategi til å bli fri fra avhengighet. 

Vi hjelper deg å hoppe av noen av de hestene du rir, slik at du kan leie de i stedet. 

Ønsket over alt er å ha det godt inne i oss, med fred, frihet og glede i kropp og sinn. 

Ved å kvitte seg med avhengighet, tar du kontroll, makt og frihet til din egen bevissthet, slik at du har fullstendig styring etter dine ærlige og beste intensjoner og valg. 

Vi dekker ulike aspekter av avhengighet som kan hjelpe deg til mer klarhet, viten, kunnskap, motivasjon og engasjement slik at du fullfører prosessen som gir deg langt større verdi enn de tapene du daglig erfarer som avhengig med tapt kontroll over egen livstid. 

Avhengighet handler om så mange ulike aspekter innenfor relasjoner, kommunikasjon og helhetlig livsstilsmedisin. Vi dekker hele spekteret. Du fyller ut en unik kartlegging som du får tilbakemelding på, og bruker som utgangspunkt etter en grundig kartleggingssamtale med oss. 

Avhengighet handler også om atferd, disiplin og kjærlighet til livet. Avhengighet er et nevrotisk fenomen, og ved å frigjøre deg fra det kan du leve i mer balanse og harmoni.  

Tap kan bli til vekst, og en avhengighet kan bli til nye styrker og løfte ditt potensial på ny. 

Et tips allerede her er at ved å eliminere stress og jobbe med å mestre press og krav på en bedre måte, så er det lettere å skape et godt rom for å slutte med unødvendige avhengigheter. 

Et annet tips er at ved å forbedre og sortere relasjoner kan du få nok energi til å være engasjert gjennom prosessen med å slutte med det du er avhengig av.  

Velkommen til kunnskap, læring, vekst og inspirasjon i vår kursportal, samt vår lukkede Facebook gruppe og vi tilbyr deg oppstartssamtale, kartlegging og mulighet til individuelle timer på zoom. 

Om du vil kvitte deg med en avhengighet så er dette din store mulighet. Ved å ta imot ansvaret her kan vi følge, støtte og løfte deg videre til en helt ny fase i livet ditt med frihet, glede, vekst og kraft. 

Fordelen med online er at du kan gjøre timene når du vil, hvor ofte du vil, der du er. Samtidig er vi lette å nå for ekstra støtte eller du kan sende spørsmål som vi besvarer jevnlig på Facebook gruppen. 

Velkommen! 

 
 

Fri fra avhengighet

NOK 10 000,-

Kjøp nå

Fri fra avhengighet

NOK 1 200,-

10 måneder a NOK 1 200,-

Totalt NOK 12 000,-

Kjøp nå
 
Powered by Kajabi