Terapiskolen

Lær verktøyene.  Dette er nyttig for å hjelpe andre. Kun her: Relasjonskompetanse og Livsstilsmedisin.  

Få tilgang

Ønsker du mer trygghet, støtte, metoder og verktøy til ditt terapiarbeid? Jeg har erfaring, kunnskap, støtte og engasjement som jeg tilby i videoleksjoner, klasserommet og jeg tilbyr individuelle timer online med deg der du får veiledning, oppfølging og inspirasjon til din utforming som terapeut. 

Ønsker du å tilby samtaler for å hjelpe et enormt marked av vanlige normalnevrotiske voksne som trenger et kompetent medmenneske å dele sin livstid med? 

Kanskje er du som menneske en hjelper og vil ha en utdanning som du kan bruke i ditt arbeide med klienter. Dette er en praktisk terapiskole med fast veiledning. 

Leksjonene vil være sortert etter hva som er nyttig for å hjelpe andre, de ulike verktøyene du får tilgang til og det du kun får her i denne skolen er leksjoner om helheten og sammenhengen mellom relasjonskompetanse og livsstilsmedisin.  

Grunnleggeren av Terapiskolen er Linda Mentora Nordskog. Jeg er utdannet innen kommunikasjon, pedagogikk og psykoterapi. Jeg har lang erfaring både fra offentlig og privat sektor. Det viktigste jeg kan bidra med erfaring til deg er at jeg har gått fullt inn for å lykkes med egen klinikk i ulike formater og modeller. Derfor kan jeg støtte deg som er helt ny, eller erfaren og vil gå et steg videre mot det som er drømmen nå. 

Jeg gløder for å hjelpe mennesker. Nå er tiden kommet til å hjelpe andre hjelpere og lærere til å kunne hjelpe enda bedre. All den kunnskap og viten som er viktig vil jeg dele i videoer og tekst. Jeg vil invitere andre ressurser inn for å dele og diskutere hva som er viktig, nyttig og helt uunnværlig for å oppnå formålet som er å hjelpe og bidra til mer varme, vennlighet og glede. 

 

Velkommen!  

Terapiskolen

NOK 1 200,- pr.mnd

Kjøp nå
Powered by Kajabi